Loading...
  • Cezar Boliac 12, Brașov
  • Luni - Vineri 8.00 - 20.00

Optică medicală

Serviciul integrat de optică medicală

Completează prescripția ideală din 2001

Specialiștii noștri vă oferă în permanență, consultanță în alegerea produselor de care aveți nevoie, conform prescripției medicale, a stilului, configurația feței, culoarea pielii și a părului, culoarea ochilor.
În fiecare an, specialiștii opticii Opticristal participă la târguri de optică naționale și internaționale, precum și la numeroase cursuri de specializare și aprofundare a cunoștiințelor din domeniu. Suntem în permanență la curent cu ultimile noutăți și oferim astfel pacienților și clienților noștri cele mai bune servicii și cele mai actualizate informații.

Cum decurge discutia cu specialistul nostru?

01
Prescripție ochelari
02
Alegem rama
Împreună cu specialiștii noștri vei alege rama potrivită
03
Alegem lentilele
Există o gama variată de lentile și tratamente din care vei putea alege. Noi o să te ajutăm să alegi varianta cea mai bună pentru nevoile tale!
pereche noua de ocheari
04
Perechea ta nouă de ochelari este gata!

Montajul ochelarilor

se face în 24 de ore din momentul sosirii lentilelor de ochelari comandate de către dumneavoastră în sediul clincii noastre.

Montajul ochelarilor este un serviciu externalizat. În acest sens, optica medicală a Centrului de Chirurgie Oftalmologică Opticristal colaborează cu firme specializate în montajul lentilelor pentru ochelarii de vedere, indiferent de rama sau lentila aleasă de către dumneavoastră.

Reparația ochelarilor

este gratuită pentru ochelarii confecționați în atelierul nostru, cuprinzând :
• schimbarea șuruburilor sau a pernițelor nazale
• repararea sau schimbarea ochelarilor în cazul constatării unor defecte de manoperă, timp de 15 zile de la ridicarea acestora
• schimbarea lentilei sparte sau stricate exclusiv din cauza unor defecte de fabricație, în cazul constatării acestora de către comisia tehnică a furnizorului, timp de 24 de luni de la ridicarea ochelarilor

Contact și alte informații ale departamentului de optică