×

Optică medicală

Înființată în anul 2001, optica medicală a Centrului de Diagnostic și Chirurgie Oftalmologică Opticristal, oferă consultații optometrice computerizate folosind aparatură de ultimă generație și o gamă largă de produse de calitate la prețuri accesibile, confecționate rapid în atelierul propriu, echipat cu aparatură performantă marca Briot, Franța.

Începând cu anul 2012, optica noastră figurează în sediul Centrului de Diagnostic si Chirurgie Oftalmologică Opticristal, de pe strada Cezar Boliac nr 12, Brașov.
În fiecare an, specialiștii opticii Opticristal participă la târguri de optică naționale și internaționale, precum și la numeroase cursuri de specializare și aprofundare a cunoștiințelor din domeniu. Suntem în permanență la curent cu ultimile noutăți și oferim astfel pacienților și clienților noștri cele mai bune servicii și cele mai actualizate informații


Optică medicală a clinicii Opticristal oferă produse și servicii medicale:

  • consultații optometrice efectuate de către optometriști, specialiști în toate problemele legate de ochelari și lentile de contact, determinarea acuității vizuale și a dioptriilor, adaptare lentile de contact, montare ochelari, vânzare si prescriere ochelari.

           Consultația optometrică cuprinde:

                  - examen biomicroscopic pol anterior,
                  - măsurarea dioptriilor,
                  - măsurarea tensiunii oculare,
                  - măsurarea acuității vizuale și determinarea prescripției de ochelari sau lentile de contact)
            Preț investigație: 60 lei

            Optometriști:  Agnes Boiciuc,  Raluca Vulpe, Maria JuravleRoxana IvanAndrei Enache,

      

  • produse specifice:

1. Rame, lentile și accesorii pentru ochelari de vedere.
2. Ochelari de soare.
3. Lentile de contact și soluții de întreținere.

 

Specialiștii noștri vă oferă în permanență, consultanță în alegerea produselor de care aveți nevoie, conform prescripției medicale, a stilului, configurația feței, culoarea pielii și a părului, culoarea ochilor.

Optometriști: Andreea Marcu, Gheorghe Amalia
Opticieni: Paul Teodorescu

 

Montajul ochelarilor se face în 24 de ore din momentul sosirii lentilelor de ochelari comandate de către dumneavoastră în sediul clincii noastre.

Montajul ochelarilor este un serviciu externalizat. În acest sens, optica medicală a Centrului de Chirurgie Oftalmologică Opticristal colaborează cu firme specializate în montajul lentilelor pentru ochelarii de vedere, indiferent de rama sau lentila aleasă de către dumneavoastră.


Reparația ochelarilor este gratuită pentru ochelarii confecționați în atelierul nostru, cuprinzând :
• schimbarea șuruburilor sau a pernițelor nazale
• repararea sau schimbarea ochelarilor în cazul constatării unor defecte de manoperă, timp de 15 zile de la ridicarea acestora
• schimbarea lentilei sparte sau stricate exclusiv din cauza unor defecte de fabricație, în cazul constatării acestora de către comisia tehnică a furnizorului, timp de 24 de luni de la ridicarea ochelarilor


Optica noastră oferă posibilitatea de plată cash sau cu ajutorului cardului bancar.


Detaliile le puteți afla la numărul de telefon: 0723222224

 

 

Cum alegeți ramele în funcție de forma feței? 

Rame pentru ochelarii de vedere 

Ochelari de soare 

Lentile pentru ochelarii de vedere (lentile aeriene)

Lentilele cu filtru special pentru calculator

Lentile de contact și accesorii

Accesorii pentru ochelari 

 

 

 

Blog

Director WEB